Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bolu Rotary Kulübü ilk yardım eğitimini tamamladı

Bolu Rotary Kulübü ilk yardım eğitimini tamamladı
2

Bolu Rotary Kulübü, kurulduğu 1982 yılından itibaren gerçekleştirdiği proje ve etkinliklerini, Rotary’nin 7 odak alanında, bulunduğu bölgede düzenli bir şekilde yerine getirmeye devam etmektedir.

Kurumsal Web Tasarım

BOLU (İGFA)  – Ülkemizin ve Bolu’nun bir deprem bölgesi olduğunu ve her bir bireyin de buna hazırlıklı olması gerektiğini belirten Kulüp Başkanı Aydın Biçer, “Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen Temel İlk Yardım Eğitimi’ne Kulüp üyeleri ve eşleri ile katılım yaptık. Öncelikle ailemiz, çevremiz ve olay anında yaralanan kişilere ilk müdahalenin, yaşamda kalmak adına önemi büyük. Bu doğrultuda; “Eller Hayat Kurtarır” diyerek, günlük hayatımızda da rastladığımız, yaralanma anında yapılacak ilk müdahaleler, temel yaşam desteği konusunda teorik ve pratik eğitimler alındı. Kursun sonunda katılımcılarımız Temel İlk Yardım Eğitimi Sertifikası almaya hak kazandılar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.