Dolar 32,4056
Euro 34,7989
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Bolu Rotary Kulübü 1 Milyon Kitap için destek verdi

Bolu Rotary Kulübü 1 Milyon Kitap için destek verdi
2

Bolu Rotary Kulübü, kurulduğu 1982 yılından itibaren gerçekleştirdiği proje ve etkinliklerini, Rotary’nin 7 odak alanında, bulunduğu bölgede düzenli bir şekilde yerine getirmektedir.

Kurumsal Web Tasarım

BOLU (İGFA) – Kulüp, Prof. Dr. Selçuk Şirin önderliğinde başlatılan “1milyon kitap” projesine kitap bağışı yaparak, evinde kitap olmayan 1 milyon çocuğa ilk kitap setinin hediye edilmesine katkıda bulunmuştur.

Türkiye’de her yıl 1 milyonun üzerinde çocuk dünyaya geldiğini belirten Kulüp Başkanı Aydın Biçer şu açıklamalarda bulundu:

“Araştırmalara göre ülkemizde doğan çocukların sadece 300 bin kadarının evinde kitap bulunuyor. Yani dünyaya gelen çocukların çok büyük bir kısmı, kitap olmayan bir evde gözlerini açıyor. Bizler de Kulüp olarak Prof. Dr. Selçuk Şirin’in bir hayaline ortak olarak “1 Milyon Kitap Projesi” kapsamında, tüm çocukların kitaplarla buluşmasını amaçladık. Dönem temamız olan “Rotary ile hayal edelim” ile tam olarak örtüşen bu sosyal girişim projesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadık. Umarız ki daha çok çocuğun kitaplarla buluştuğu bir gelecek hayallerimiz gerçek olur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.