Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Boksör Havva Nur Şeker Avrupa yolcusu

Boksör Havva Nur Şeker Avrupa yolcusu
2

Şubat ayında Adana’da düzenlenen Genç Kadınlar Ferdi Boks müsabakasında Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü temsilen müsabakaya çıkan ve 66 kg’da Türkiye Şampiyonu olan Niğde’nin gururu Havva Nur Şeker Gençler Avrupa Şampiyonası için Bulgaristan’a gidiyor.

Kurumsal Web Tasarım

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Kastamonu Kadı Dağında bulunan Kamp Eğitim Merkezine giden Şeker ve antrenörü ülkeyi ve Niğde’yi Bulgaristan’da en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

Bulgaristan Sofia da 11 Nisanda gerçekleşecek olan Şampiyonaya 36 ülke katılacak. Havva Nur Şeker ‘in Antrenörü Abdurrahman Özben “Bizler herşeyden önce Türkiye ‘yi orada temsil etmekten büyük gurur ve onur duyuyoruz. Her şampiyonaya büyük azim ve gayretle çalıştığımız gibi bu şampiyonada da Ülkemizi ve Niğdemizi en iyi şekilde temsil edecek, bayrağımızı göndere çektirerek, istiklal marşımızı okutacağız inşallah. Ben bu vesile ile Havvamızın ve tüm sporcularımızın sonuna kadar arkasında olan, sporcularımıza ağabeylik yapan İl Müdürüm Sn. İlker Ötgünlü ‘ye teşekkür ediyorum. Tüm Niğdemizden ve Ülkemizden dua ve destek bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.