Dolar 32,3595
Euro 34,7818
Altın 2.398,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

“Bizim derdimiz de sevdamız da Afyonkarahisar”

“Bizim derdimiz de sevdamız da Afyonkarahisar”
2

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sabahın erken saatlerinden itibaren esnaf ziyaretine çıktı. Bankalar Caddesi ve Kanlıca pazaryeri esnaflarını ziyaret eden Uluçay, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada “Afyonkarahisar Yüzyılı’nı başlatmak adına hemşehrilerimizle birlikte çok büyük projelere imza atacağız” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sabahın erken saatlerinden itibaren esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler de Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Merkez ilçe başkan vekili Serkan Mumyakmaz, Gençlik kolları başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

“Afyonkarahisar Yüzyılı’nda çok büyük projelere imza atacağız”

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Uluçay; “Hemşehrilerimizin sahada her zaman olduğu gibi yine bizlere ve AK Parti’mize karşı yoğun bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Bizler de esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek kendilerinin taleplerini dinliyor, projelerimizi anlatarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Afyonkarahisar Yüzyılı’nı başlatmak adına hemşehrilerimizle birlikte çok büyük projelere imza atacağız. Gençlerimizle, kadınlarımızla alakalı birçok projemiz mevcut. Teknolojik projelerimiz başta olmak üzere birçok noktada çalışmalar yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın açıklayacağı seçim beyannamemizin ardından bizde Afyonkarahisar için gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi bir bir hemşehrilerimize aktaracağız inşallah. Daha önce AK Belediyecilik anlayışıyla nasıl hizmet ettiysek yeni dönemde daha büyük gayretlerle hizmetlerimiz devam edecek.

Şehrimizin çehresini daha da güzelleştirerek Afyonkarahisar’ı dünya da olumlu yönde konuşulan bir noktaya taşımayı hedefliyoruz. Çünkü bizim derdimiz de sevdamızda Afyonkarahisar. Bizleri büyük bir teveccüh ile karşılayan esnaflarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.