Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

‘Bizim Çocuklar’ın EURO 2020 aday kadrosu açıklandı!

‘Bizim Çocuklar’ın EURO 2020 aday kadrosu açıklandı!
2

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 aday kadrosunu açıkladı. Şenol Güneş’in açıkladığı Antalya’da düzenlenecek kamp kadrosunda 3 yeni isim yer aldı. İşte Milli Takım’ın Euro 2020 geniş kamp kadrosu…

Kurumsal Web Tasarım

Beşiktaş’tan Rıdvan Yılmaz, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu ilk kez kadroya çağrıldı.

 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Milli Takım benim için herkesten ve her şeyden önemlidir. Onu korumak asli görevimizdir. Başarımızın moral ve güveni arttıracağını biliyoruz. Umutları mutluluğa çevirmek hedefimizdi. Bunda mesafe aldık. Şiddeti ve kötülüğü istemiyoruz ve bunun içinde olmayacağız. Hedefimiz ve planımız belli. Futbolcularla birlikte biz büyük bir aileyiz. Farklılıklarımız olacak ama bütünlüğümüz asla bozulmayacak. Doğru olup hep birlikte başarılı olacağız. Türkiye kazanırsa biz de kazanacağız ilkemiz var. Geçmişi biliyoruz. Gurur duyulan, inançlı, skor üreten bir takım olmak istiyoruz. 

Kadromuz 30 kişi olacak. 18 Mayıs’ta Antalya’da kampa giriyoruz. 27-31 Mayıs’ta iki hazırlık maçı yapacağız. 3 Haziran’da da Almanya’da hazırlık maçı yapıp 10 Haziran’da Roma’ya gideceğiz. İtalya ile oynadıktan sonra Bakü’ye gelip Galler ve İsviçre ile karşılaşacağız. Kalplerimizde ortak duygular olsun.

Salih Uçan’ın sakatlığı var. Bizim her oyuncuya kapımız açık. Aldıklarımızı alırız, almadıklarımız bize kızıp küsebilir. Bizim doğrularımız bunlar. Trabzonspor’dan Berat da var. Gençlerbirliği’nden Berat ve Mert’i ben aldım takıma. Alpaslan’ı geçen sefer çağırdık ama şimdi çağırmadık. Genç oyunculara daha tolerans vermeyi tercih ettik. 

İşte Milli Takım’ın Euro 2020 geniş kamp kadrosu…

Kaleci: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Gökhan Akkan.

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Merih Demiral, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz.

Orta saha: Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci , Hakan Çalhanoğlu.

Forvet: Cengiz Ünder, Efecan Karaca, Halil Akbunar, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Halil Dervişoğlu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.