Dolar 32,4467
Euro 34,6492
Altın 2.386,31
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 10°C
Paz 16°C

Afyonspor 90+5’te yıkıldı

Afyonspor 90+5’te yıkıldı
2

Afyonspor 90+5’te yıkıldı… Hes İlaç Afyonspor TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor ile kendi evinde karşılaştı. 6. hafta mücadelesinde Afyonspor Esenlerspor’a 1-0 mağlup oldu. Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen Esenlerspor 90+5. dakikada Alper Karaman’ın kaydettiği golle maçı kazandı.

Kurumsal Web Tasarım

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Esenlerspor oldu. Maçın ilk yarısında gol fırsatları yakalamasına rağmen sonuçlandıramayan Esenlerspor ikinci yarıda da etkili bir oyun sergiledi. 90+5. dakikada Alper Karaman topu ağlara gönderdi ve Esenlerspor’a 1-0’lık galibiyeti getiren golü attı.

Esenlerspor bu galibiyetle puanını 15’e yükseltirken Afyonspor ise 5 puanda kaldı. Her iki takım da önümüzdeki hafta oynayacakları maçlarda puan kaybı yaşamamak için mücadele edecek.