Dolar 32,5993
Euro 34,7973
Altın 2.495,14
BİST 9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Bilecik’in önemli bir trafik sıkıntısı çözülüyor

ATATÜRK BULVARI’NDA PARK YASAĞI BAŞLADI

Bilecik’in önemli bir trafik sıkıntısı çözülüyor
2

Bilecik’in yaya ve trafik olarak en işlek yeri olan Atatürk Bulvarı’nda başlatılan trafik sağlıklılaştırma çalışmaları çerçevesinde cadde üzerinde araç parkına artık izin verilmeyecek.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik’te bu uygulama ile trafiğinin önemli sorunlarından biri haline gelen ve cadde üzerinde trafik akışını engelleyen park etmiş araçların meydana getirdiği sorunlar böylece giderilmiş olacak. Konuyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek ve görüşlerini almak isteten Vali Dr. Kemal Kızılkaya, cadde üzerinde yer alan esnafı ziyaret etti. Alınan karardan dolayı memnuniyetini dile getiren esnaf ve vatandaşlar teşekkürlerini iletti.

“Bilecik’te son yıllarda önemli bir sorunu trafik tıkanıklığı”

Kent trafiğinin önemli sorunlarından birini ele aldıklarını belirten Vali Kızılkaya; “Bilecik’te son yıllarda önemli bir sorun haline gelen ana arterde tıkanıklığa neden olan parklanmayı kaldırarak trafiği rahatlatmayı düşünüyoruz. Bugün itibarıyla uygulamamız başlayacaktır. Böylece hem vatandaşlarımız hem de ambulans ve itfaiye gibi acil çağrı araçlarının da daha akıcı bir trafikte yol almalarını umuyoruz. Bu konuda tüm Bilecikli hemşerilerimizin, esnafımızın başta trafik polislerimiz olmak üzere tüm görevlilerimize destek olmalarını, yardımcı olmalarını istiyoruz ” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.