Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
BİST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Belediye her ay 70 caminin temizliğini yapıyor

BELEDİYE HER AY 70 CAMİNİN TEMİZLİĞİNİ YAPIYOR

Belediye her ay 70 caminin temizliğini yapıyor
2

Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından her gün ve her hafta yapılan cami temizlik işlemleri devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Covid-19 sürecinde camilerde yapılan dezenfektan temizliğinin yanında rutin cami temizliği de her gün ve her hafta rutin olarak devam ediyor. Kütahya Belediyesi ile Kütahya İl Müftülüğü arasında imzalanan protokol gereğince Kütahya merkezde yer alan tüm camilerin temizliği düzenli olarak yapılmaya devam ediyor. Kütahya şehir merkezinde aylık ortalama 65-70 caminin temizliği, 9 kişilik ekiple gerçekleştiriliyor.

Camilerde; cam, çerçeve, kapı, avize, minber, mihrap temizliğinin yanında halı süpürme, dezenfektan ve diğer temizlik işlemleri de yapılıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.