Dolar 32,5134
Euro 34,9154
Altın 2.441,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Bilecik’in ev sahipliğini yaptığı Okul Sporları Genç B Basketbol Müsabakaları tamamlandı

BİLECİK’İN EV SAHİPLİĞİNİ YAPTIĞI GENÇ B BASKETBOL MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Bilecik’in ev sahipliğini yaptığı Okul Sporları Genç B Basketbol Müsabakaları tamamlandı
2

Bilecik’in ev sahipliğinde düzenlenen, kentte bu yıl 4’üncü ulusal turnuva özelliğini taşıyan Okul Sporları Genç B Basketbol Müsabakaları tamamlandı. Daha önceki turnuvalarda kentte 562 sporcu ağırlanırken, bu turnuva ile ağırlanan sporcu sayısı 736’ya çıktı.

Kurumsal Web Tasarım

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2021-2022 okul spor faaliyetleri kapsamında yayımladığı takvime göre Bilecik’in de yer aldığı 5 merkezde düzenlenen Okul Sporları Basketbol Genç B Grup Müsabakaları tamamlandı. Kız ve erkek kategorilerinde düzenlenen müsabakalara toplamda 12 takım mücadele etti. Erkekler kategorisinde iki ayrı grupta 8 takım mücadele ederken kız kategorisinde 4 takım turu geçmek için mücadele verdi.

Birbirinden çekişmeli müsabakalara ev sahipliği yapan turnuvada erkekler kategorisinde İzmir Özel Bahçeşehir Koleji Kuzey Kampüsü Anadolu Lisesi, Kocaeli Özel Başiskele Uğur Anadolu Lisesi ve Özel Bursa Uğur Anadolu Lisesi turu geçerek yarı final aşamasına katılmaya hak kazandı. Kızlar kategorisinde ise; Özel İzmit Uğur Anadolu Lisesi, Eskişehir Özel Çağdaş Fen Lisesi ve Yalova Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi turu geçerek yarı final bileti aldı.

Öte yandan Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, kentte düzenlenecek bir sonraki ulusal turnuvanın ise 8 Nisan’da başlayacak olan Okul Sporları Futbol Küçükler Grup Müsabakaları olduğu öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.