Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

“Bi̇zi̇m Kızlar” 5. Haftada Da Li̇derli̇ği̇ Bırakmadı

“BİZİM KIZLAR” 5. HAFTADA 5. GALİBİYETLERİNİ ALDI; BOZÜYÜK BLD. EĞİTİM SPOR: 3, CADENCE GÖLCÜK İHSANİYE: 1

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 5. haftasında karşılaştığı Cadence Gölcük İhsaniye Spor’u 3-1 mağlup ederken ES ES Bando Takımı maç süresince çaldıkları birbirinden güzel marşlarla tribünleri coşturdu. “Bizim Kızlar” elde ettikleri bu skor ile 5. haftada 5. galibiyetlerini alarak grup liderliğini namağlup olarak sürdürüyor.

Kurumsal Web Tasarım

Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve aynı zamanda kulüp Başkanı Ali Şahinoğlu, Es ES Bando Takımı, takıma sponsor olan fabrika yöneticileri, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü teknik ekibi ve voleybol sever Bozüyüklüler ilgi ile izledi. Voleybol severler için Cumhuriyet İlkokulu’nun önünden saat 13:00’ten itibaren belediye otobüsleri ile ücretsiz ring seferleri düzenlendi. Maç öncesinden tribünlerdeki yerini alan ES ES Bando ekibi maça birbirinden güzel marşlarıyla eşlik ederek hem “Bizim Kızlar”a destek oldular hem de tribünleri coşturdular. Yoğun seyirci desteği ile oynanan heyecanlı maçı “Bizim Kızlar” 1. seti 25-16 kazanırken 2. seti 28-30 kaybetti, 3. seti 25-18 ve 4. Seti de 25-23 ’lük skorla alarak maçı 3-1 kazandı. Bozüyük Belediyesi cimnastik branşı sporcuları maçın set aralarında sundukları cimnastik gösterileri ile voleybol takımına destek oldular.

Galibiyetle biten maçın sonunda Kaymakam Öztürk, Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fındık ve Şahinoğlu ile birlikte sahaya inerek “Bizim Kızlar”ı ve teknik ekibi tebrik etti. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca seyircilere de takıma verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.