Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Bi̇leci̇kten Bi̇r Balkan Şampi̇yonu Daha

Bi̇leci̇kten Bi̇r Balkan Şampi̇yonu Daha
2

5. Açık Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonu Bilecik ilini temsil eden Nisanur Bırni oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar Tınaztepe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 5. Açık Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonası, 10 farklı ülkeden bin 100 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Şampiyonada Bilecik’i Nisanur Bırni temsil etti. 6 gün süren şampiyonada başarılı sporcu Nisanur Bırni, 80 kg sıklette karşılaştığı bütün rakiplerini mağlup etti ve altın madalya elde ederek Balkan Şampiyonu oldu.

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Okulları sporcuları katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmalarda madalya elde etmeye devam ediyor. Son olarak başarı Wushu branşından geldi. Başarılı sporcu ve antrenörü tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir,“ Kuruluş ve Kurtuluşun şehir Bilecik, spor şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Merkez ve İlçelerde başlattığımız alt yapı odaklı çalışmalar ile sporcularımızın katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmalarda madalya elde etmesinden çok memnunuz. Ayrıca sporcularımız sadece katıldıkları turnuvalarda madalya elde etmiyor milli takımlara davet edilerek ülkemizi de temsil ediyor. Sistemli ve bilimsel programlanan antrenmanlarımız ile bu başarıların daha da artacağına inanıyorum. Sporcumuz Nisanur ve antrenörümüz Ayşenur Danabaş’ı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.