Dolar 32,2070
Euro 35,1153
Altın 2.470,62
BİST 10.167,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Bi̇leci̇kte Kadınlar Di̇ki̇ş Nakış Kursunda Bi̇r Araya Geldi̇

BİLECİK’TE KADINLAR DİKİŞ NAKIŞ KURSUNDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan dikiş nakış kursunda kadınlar bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, İstasyon Mahallesi’nde dikiş kursuna katılan kadın kursiyerleri ziyaret etti. Başkan V. Subaşı’yı karşılayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız ve kursiyerler, Başkan V. Subaşı’ya katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi olarak eğitime, çocuklara ve kadınlara yönelik çalışma ve projelere pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan V. Subaşı kursiyerlerin güzel eserler ortaya koyduğunu belirterek, “Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız ile birlikte kursiyerlerimizi ziyaret ettik. Talep ve görüşlerini aldık. Mahallemizde yapabileceğimiz çalışma ve projeleri değerlendirme imkanı bulduk. Bilecik Belediyesi olarak kadınlar yararına olan tüm çalışmalarda paydaş olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yıldız ve kursiyerler de Başkan V. Subaşı’nın kendilerine birçok yönden katkı verdiğini belirterek, teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.