Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Bi̇leci̇kte Futbol Sahası Yeni̇leni̇yor

İLECİK VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA, SAHADA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI TAKİP ETMEK AMACIYLA BİLECİK GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ YASİN ÖZDEMİR’DEN BİLGİ ALDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, yenilenen ve daha elverişli hale getirilen İstasyon Futbol Sahası’nda incelemelerde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik genelinde sportif tesisleşme ve sporun tabana yayılmasına yönelik yatırımlar günden güne artıyor. Son olarak istasyon futbol sahasını tepeden tırnağa yenilemek için çalışmalar başlatıldı.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, sahada yürütülen çalışmaları takip etmek amacıyla Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’den bilgi aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinasyonu ile yenileme çalışmalarında, saha içerisi düzenlenerek çizgilerin çizileceği, kale direkleri takılarak filelerin yenileneceği, futbol sahasının zeminine sentetik tabanlı çim döşeneceği ve saha dışı çiti yenileneceği bilgisi verildi.

Sahanın yenilenmesinde emeği olan birim müdürleri ve personellere teşekkürlerini ileten Vali Kızılkaya, çalışmaların bir an önce tamamlanarak sahanın kullanıma açılacağını belirtti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.