Dolar 32,3414
Euro 34,8554
Altın 2.385,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Beylikdüzü’nde fırınlara denetim

Beylikdüzü’nde fırınlara denetim
2

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki fırınlarda denetimlerini sürdürüyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Halk sağlığının ve tüketici haklarının korunması amacıyla yapılan denetimler kapsamında fırınlarda inceleme yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle üretilen pide, ekmek ve diğer gıda ürünlerinin gramajları, satış tarifeleri ve standartlara uygunluğunu denetleyen ekipler uygunsuz üretim yapan firmalarla ilgili de tutanak tutarak işlem yapılmak üzere İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü’ne gönderiyor. Denetimler sırasında ayrıca ekipler, işletmelerin hijyen kurallarına uyup uymadığını da kontrol ederek işletme sahiplerine uyarılarda bulundu.

İlçe halkının sağlıklı gıdaya ulaşması için denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini söyleyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal, “İlçe genelinde gıda satışı yapılan işletmelere yönelik denetimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki fırınlarda denetim yaptık. Hem pide ve ekmeklerin gramajlarını denetledik hem de hijyenik koşullarda üretilip üretilmediğini tespit ettik. Ayrıca fiyat tarifesine uyulup uyulmadığı ile alıcıların göreceği yere konulup konulmadığını da inceledik. Vatandaşlarımızın haklarını ve sağlığını korumak için denetimlerimiz aralıksız sürecek” dedi.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.