Dolar 32,5134
Euro 34,9154
Altın 2.441,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Beşiktaş forvet transferinde sona yaklaşıyor! Sürpriz isimler…

Beşiktaş forvet transferinde sona yaklaşıyor! Sürpriz isimler…
2

Beşiktaş forvet transferinde sona yaklaşıyor! Sürpriz isimler… Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlıların hedefinde Norwich’ten Pukki ile Nantes’tan Muani’yi var. Beşiktaş, iki isimden birini mutlaka almak istiyor..

Kurumsal Web Tasarım

Vincent Aboubakar ile görüşmelerde bir ilerleme katedemeyen Beşiktaş, forvet transferinde sona doğru yaklaşıyor. Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir ayak arayan siyah-beyazlılar golcü transferinde 2 isim üzerinde duruyor.

Teemu Pukki kimdir?

2018’den bu yana İngiltere’de Norwich City’de forma giyen Teemu Pukki, gol yollarındaki becerisiyle takımın önde gelenlerinden birisi oldu. Geçtiğimiz sezon 41 maçta 26 gol attı ve 4 asist yaptı. Bu sayede takımını tekrar Premier Lig’e taşıyan Finlandiyalı ayak, milli takımının da en önde gelen futbolcularından biri. Pukki kariyerinde daha önce Schalke, Glasgow Rangers ve Bröndby formaları da giydi.

Teemu Pukki

Kolo Muani kimdir?

Fransa’da Nantes formasında ter döken 1,87 boya sahip olan Kolo Muani, geçtiğimiz sezon forma bulduğu takımının gol yollarında önemli isimlerinden biri oldu. Kanatlarda da oynayabilen 22 yaşındaki Fransız futbolcu, 41 maçta oynadı ve 10 gol, 9 asistlik performansıyla göz doldurdu. Nantes altyapısında yetişen genç futbolcu Fransa U21 Takımı’nın formasını da 7 kez giydi ve 1 gol attı.

Kolo Muani
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.