Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Benim Güzel Kütahyam projesi sürüyor

Benim Güzel Kütahyam projesi sürüyor
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Benim Güzel Kütahyam Projemizi devam ediyor. Şehirde yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, Kütahya Belediyesi Hizmet Binası önünden hareket ederek ilk durakları Ağaçköy Restoran oldu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın eşi Fatma Işık, hemşehrilerimizi burada karşıladı.

Ağaçköy Restoranda doğayla iç içe vakit geçiren 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız daha sonra Millet Bahçesine geçtiler. Millet Bahçesi ziyaretin ardından Hisar Kalesi’ne giden hemşehrilerimiz, Hisar Kalesinden Kütahya’nın eşsiz manzarasını izlediler. Hisar Kalesinde kendilerine eşlik eden Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, misafirlerimizle tek tek sohbet ederek, kendileri için özel hazırlanan hediyelerini taktim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hisar’ın ardından Kütahya Belediyesi’nin restorasyonunu yaparak şehrimize kazandırdığı ecdat yadigârı Cafer Paşa Dârülkurrâsı’na uğrayan hemşehrilerimiz, Kur’an-ı Kerim okuma yeri olarak bilinen dârülkurrâda dualarını etti. Misafirlerimizin son durağı ise Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın çok kısa bir sürede yapımını tamamlayarak şehrimizin imajını değiştirdiği Zafer Meydanı oldu.

Geziye katılan vatandaşlar gezilen yerlerin birçoğuna gidemediklerini ve Kütahya Belediyemizin buna vesile olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.