Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Sağlıklı Gülüşün Anahtarı Çene Cerrahisi

Sağlıklı Gülüşün Anahtarı Çene Cerrahisi
2

Aile Diş Poliklinikleri uzman kadrosuyla ağız diş ve çene cerrahisi alanında sunduğu kapsamlı hizmetlerle öne çıkıyor. Gelişen teknoloji ve deneyimli ekibimizle ağız sağlığınızı ön planda tutarak sizlere en kaliteli tedaviyi sunuyoruz.

Kurumsal Web Tasarım

Çeşitli Tedavi Seçenekleri ile Kapsamlı Hizmet

Ağız, diş ve çene cerrahisi, geniş bir yelpazede tedavi seçenekleri sunar. Aile Diş Poliklinikleri olarak, bu alandaki uzmanlığımızla çeşitli tedavileri başarıyla uyguluyoruz.

Ağız içerisinde sürmüş ya da gömülü kalmış dişlerin çekimi, uzman ellerde güvenli ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Dental implant uygulamalarıyla kaybedilen dişlerin yerine kalıcı ve doğal görünümlü dişler kazandırılmaktadır. Gerekli görüldüğünde, sinüs lifting veya greft uygulamaları ile desteklenerek başarılı sonuçlar elde edilmektedir.

Protez yapımı öncesinde ağız içerisindeki dokuların cerrahi olarak düzenlenmesi hem yumuşak hem de sert dokulardaki kistik ya da tümöral durumların tedavisi, çene ve yüz bölgesinde gelişen enfeksiyonların etkili bir şekilde tedavisi, diş ve çene kırıklarının profesyonelce tedavisi ve çene kemikleri ile çevreleyen yumuşak doku defektlerinin başarılı bir şekilde rekonstrüksiyonu Aile Diş Poliklinikleri’nin uzmanlık alanları arasında bulunmaktadır.

Aile Diş Poliklinikleri, genel anestezi ve sedasyon altında uygulanan tedavilerle hastalarına konforlu bir deneyim sunmaktadır. Uzman ekibimiz, bu yöntemleri ihtiyaç duyan hastalara en güvenli şekilde uygulamaktadır.

Aile Diş Poliklinikleri ile Sağlıklı Gülüşlere Adım Atın

Ağız, diş ve çene cerrahisi alanında uzman ekibimiz, modern tesislerimiz ve hasta odaklı yaklaşımımızla sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Sağlıklı bir gülüş için Aile Diş Poliklinikleri her zaman yanınızda. Detaylı bilgi ve randevu için Aile Diş Poliklinikleri web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Deneyimli Cerrahlar ve Güler Yüzlü Hizmet Anlayışı

Aile Diş Poliklinikleri, deneyimli cerrah kadrosu ile hastalarına güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Cerrahlarımız ağız, diş ve çene cerrahisi konusunda geniş bir bilgi birikimine sahip olup, her hasta ile bireysel olarak ilgilenir. Güler yüzlü personelimiz ise hastalarımızın konforunu ve memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, tedavi sürecini daha keyifli hale getirir. Detaylı bilgi ve randevu için https://www.ailedis.com/hizmetlerimiz/agiz-dis-ve-cene-cerrahisi/ web adresimizi ziyaret edebilir, uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.