Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

BEBKA istihdam için kampüse indi

BEBKA istihdam için kampüse indi
2

BEBKA, Eskişehir’deki üniversite öğrenci kulüplerinin başkanlarıyla bir araya gelerek istihdama katkı sağlayacak ‘Gençlik Buluşmaları İl İstişare Toplantıları’nın ilkini düzenledi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2022 ve 2023 yılları için belirlenen ‘Genç İstihdamı’ teması doğrultusunda geliştirdiği projeler ve desteklere yenisini ekledi. İlki Eskişehir’de üniversite öğrenci kulüplerinin başkanlarıyla düzenlenen ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında istihdamı artırıcı nitelikte istişarelerde bulunuldu. 

BEBKA Genel Sekreteri Doç.Dr. M. Zeki Durak, Eskişehir’deki üniversite öğrenci kulüplerinin başkanlarıyla Anadolu Üniversitesi’nde bir araya gelerek, istihdamı artıran ve nitelik kazandıran tecrübe paylaşımları gerçekleştirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2022 ve 2023 yılları temasını ‘Genç İstihdamı’ olarak belirlediğini kaydeden M. Zeki Durak, bu süreçte gençlerle buluşmalarımızdan çıkacak sonuçlarla ilgili daha hızlı ve somut adımlar atmak için Teknoloji Transfer Ofisleri ile birlikte çalışmalar yapılabileceğini düşündüklerini söyledi.

Durak, “Gençlerden gelecek fikirler bizim için çok önemli. Gençlerin projelerine elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu görüşmelerimizin çok güzel sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Biz gençlerin cesaretini kıran değil, onlara önem veren, destekleyen taraftayız. Gençler yeter ki araştırmacı olsun ve istesin” dedi.

Toplantı önümüzdeki dönemde her üniversitede gerçekleştirilecek olan Gençlik Buluşmalarının planlanması ve geleceğin becerileri hakkında katılımcıların talep ve katkıları ile devam ederek soru-cevap bölümü ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.