Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Bayram tatili sessizliği başladı

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİYLE HAFTA SONUNU BİRLEŞTİREN BİRÇOK KİŞİ İL DEĞİŞTİRİNCE ESKİŞEHİR’DE GÜNÜN HER SAATİNDE İŞLEK VE KALABALIK OLMASIYLA BİLİNEN CADDESİ BOŞ KALDI.

Bayram tatili sessizliği başladı
2

Ramazan Bayramı tatiliyle hafta sonunu birleştiren birçok kişi ve öğrenciler il değiştirince Eskişehir’de günün her saatinde işlek ve kalabalık olmasıyla bilinen alanlar boş kaldı.

Kurumsal Web Tasarım

Ramazan Bayramı öncesine denk gelen hafta sonunu fırsat bilen birçok kişi, tatilini şehir dışına çıkarak değerlendiriyor. Özellikle öğrenciler için de sınav döneminin ardından memleketlerine gitmek için büyük bir fırsat oluştu. Hal böyle olunca da hem öğrenci hem de yerli halkın yoğun olarak bulunduğu bölgeler adeta boş kaldı. Hem yaya hem de araç trafiğiyle bilinen caddede günün ortalarında dahi büyük bir sessizlik hakim oldu.

Öte yandan bu durumu öngören bazı işletmecilerin de işyerlerini açmadığı görüldü.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.