Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Başkan Zengi̇n Deni̇zli̇ Pamukkale Üni̇versi̇tesi̇nde

ÜNİVERSİTELERDEN DAVET ALAN TÜRKİYE GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (TÜGİAD) ESKİŞEHİR ŞUBE BAŞKANI SERKAN CAN ZENGİN, ‘İŞ’TE SEN’ KONFERANSI İLE DENİZLİ’DE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Üniversitelerden davet alan Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, ’İŞ’TE SEN’ konferansı ile Denizli’de Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Başkan Zengin, ’İŞ’TE SEN’ sloganıyla düzenlenen ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldiği konferanslarına Anadolu Üniversitesi’nden sonra Denizli’de Pamukkale Üniversitesi ile devam etti. Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu’nun daveti üzerine gerçekleşen, eğitim fakültesi, İ.İ.B.F., mühendislik gibi bir çok fakülteden 400’ün üzerinde öğrencinin katıldığı konferans yoğun ilgi gördü.

Etkili iletişim, girişimcilik, inovasyon

21. yüzyılda iş dünyasının teknolojik ve evrensel değişimlerle yeniden şekillendiğine dikkat çeken Serkan Can Zengin, birçok iş kolunda makine ve bilgisayarların iş gücünü devralması ile çalışanlardan beklentilerin arttığını, aktif öğrenen, düşünen ve geliştiren bireylerin iş hayatında daha başarılı olacağını ifade etti. Etkili iletişim, bilgiye hızla ulaşabilme ve analiz edebilme, girişimcilik, inovasyon, etkili network ağları gibi başlıklarda iş hayatından örnekler sunan Serkan Can Zengin, iş hayatında iletişimin önemine de dikkat çekti.

“Üniversite öğrencilerimiz heyecanlı, bilgiye aç ve istekli”

Konferans sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Serkan Can Zengin, öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Her gittiğim yerde Eskişehir’i temsil etmekten mutluluk duyuyorum. Geleceğimize yön verecek olan sizler için buradayım. Sizlerden çok şey bekliyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.