Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Başkan Yüce: “Sakarya’da serada yıl boyu üretim hedefliyoruz”

Başkan Yüce: “Sakarya’da serada yıl boyu üretim hedefliyoruz”
2

İlçe ziyaretleri kapsamında Akyazı’da birçok yeri gezen Başkan Ekrem Yüce, “Kendi alanında Türkiye’de bir ilk olan projemiz ile yıl boyu üretim hedefliyoruz. Üreticilerimize örnek tesisimizde ilk ekimleri yaptık. Topraksız tarım modeli ile inşallah tarıma elverişsiz alanların da değerlendirilmesine öncülük etmiş olacağız” dedi. Yüce, ayrıca Akyazı’da bir yıl içerisinde asfaltsız grup yolu kalmayacağını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA İGFA- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 3 yıl içerisinde hayata geçen projeleri ve hali hazırda devam eden yatırımları tek tek anlatan
Başkan Yüce, son olarak Akyazı’da belediye, ilçe teşkilatı, muhtarlar derneğini ziyaret etti, esnaflara hayırlı işler diledi. İlk olarak AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Yüce, burada İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve teşkilat mensuplarıyla Akyazı’da hayata geçirilen yatırımları paylaştı. Daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yüce, Akyazı muhtarlarıyla da bir araya geldi. Akyazı Belediyesini ziyaret eden, Belediye Başkanı Bilal Soykan ile görüşen Başkan Yüce, ilçedeki yatırımların devam edeceğini belirtti. Soykan ise, destekleri ve hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

İlçe teşkilatında konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Hep birlikte çok güzel bir Akyazı inşa edeceğiz. Biz belediye başkanımızla her zaman ortak hareket ediyoruz. Akyazı’mızın gelişmesi için her şeyi yapacağız. Bizler dayanışma içerisinde hareket ederek çoğu eksiği çözüme kavuşturduk. Alt yapısından üst yapısına kadar her şeyi ilçemize kazandırmak adına durmaksızın çalışıyoruz. Akyazı’nın ihtiyaçlarını hiçbir zaman ötelemeyeceğiz. Bu 1 sene içerisinde asfaltsız olmayan grup yolu kalmayacak. Talep olanları yerine getirdik, yerine getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

“Akyazı’da 36 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 27 milyon 600 bin lira yatırım yaptık. 69 kilometreye tekabül eden 95 bin 615 ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Akyazı İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin kapasitesini genişletiyoruz. Yıllık 9 milyon m3 atık su arıtacak ve 75 bin kişinin ihtiyacını karşılayacak 36 milyon lira değerindeki projemizin çalışmaları tamamlanıyor. Harunusta ve Yunus Emre mahallelerinde yeni kanalizasyon hatları inşa ediyoruz. 14,5 kilometre kanalizasyon, 116,5 kilometre içmesuyu, 1,3 kilometre yağmursuyu hattını ilçemize kazandırdık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.