Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

Esnaf başkan adayına esnaftan büyük destek

Esnaf başkan adayına esnaftan büyük destek
2

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ilimizin önemli ticaret merkezlerinden olan 1. Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Uluçay, burada yaptığı açıklamada “sanatkarımızın ellerinin medeniyetin aynası” olduğunu ifade etti.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ilimizin önemli ticaret merkezlerinden olan 1. Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

“Başkanımızın ve hemşehrilerimizin sıcaklığı havanın soğukluğunu hissettirmiyor”

Burada bir açıklama yapan Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, “Bu mübarek günde soğuk havada değerli AK Parti belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay kardeşimle, teşkilatımızla ve meclis üyelerimizle birlikte sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz. Evet hava soğuk ama başkanımız sıcak, insanlarımız sıcak, esnafımız sıcak, onların sıcaklığı başkanımızın sıcaklığı bize soğuğu fazla hissettirmiyor. İnşallah 31 Mart’a kadar böyle yoğun bir tempo ile çalışacağız. 31 Mart akşamı da geçmişte olduğu gibi AK Partili belediye başkanımız Afyonkarahisar’a hizmet edecektir. Ben bu vesile ile destek veren, katkı veren, dua eden tüm Afyonkarahisarlı kardeşlerime teşekkür diyorum. Seçimlerimiz şimdiden inşallah hayırlı olsun” dedi.

“Esnafımızın dertlerini dinliyor çözüm önerisi alıyoruz”

Esnaf ziyaretinde konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, “Belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte sanayide esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Sanayi esnafımızın taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile çalışmalarımıza ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

“31 Mart’ta AK Parti’mizin bayrağını bir kez daha zirveye dikeceğiz”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise yaptığı açıklamada, “Dün olduğu gibi bugün de sahadayız. Belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile beraber birinci sanayi sitemizde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Tabi hava biraz soğuk ama başkanımızın sıcaklığı hepimizi ısıtıyor. Onun enerjisi ile onun heyecanı ile bizde heyecanlanıyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah 2024 yerel seçimlerinde de yeniden Afyonkarahisar’da AK Parti’mizin bayrağını zirveye dikip elimizden gelen hizmeti hemşehrilerimize yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Esnafımız her zaman olduğu gibi şimdide AK Parti’mize destek”

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay esnaf ziyareti esnasında yapmış olduğu açıklamada, “Bugün Afyonkarahisar birinci küçük sanayi sitemizdeyiz. Buradan bir kez daha 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Dün yine birinci sanayi sitesi ziyaretimiz vardı. Bugün yine sanayimizin kalan kısmını ziyaret ediyoruz. Bizler sanatkarlarımızın ellerinin medeniyetin aynası olduğunun bilincindeyiz. Burada görüyoruz ki Afyonkarahisarlı esnafımız her zaman olduğu gibi şimdide AK Parti’mize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek oluyorlar.  Bizler de onların taleplerini dinliyoruz. Her zaman istişare ve esnaflarımızın bize verdiği destek ile çalışacağız. Esnaflarımıza ve hemşehrilerimize mahçup olmadan güzel bir dönem geçireceğiz. Tabi ki bu noktada tecrübelerden de faydalanacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletvekillerimizin destekleri ile Afyonkarahisar’da çok farklı bir beş yılı hep birlikte geçireceğiz” dedi.