Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 17°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Başkan Ergün afet bölgesinde Manisalı gönüllüler buluştu

Başkan Ergün afet bölgesinde Manisalı gönüllüler buluştu
2

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kahramanmaraş’a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren her gün 3 bin kişilik iftar yemeği ve sahur kahvaltısını hazırlayıp, afetzedelere ulaştıran Büyükşehir Belediyesi personeli ve gönüllüleri ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) – Yaraların sarılması için depremin olduğu ilk andan itibaren aksiyon olarak bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününden itibaren de Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde de afetzede vatandaşlara her gün 3 bin kişilik iftar yemeği ve sahur kahvaltısı ikramında bulunuyor.

Başkan Ergün, Sümer, Aksu ve İstasyon Mahallelerinde kurulan çadır kentlerde bu hizmeti veren Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri ve gönüllüleri konuşlandıkları İstasyon İlkokulu bahçesinde ziyaret etti. Başkan Ergün’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, daire başkanları eşlik etti.

Son yara sarılana kadar devletin ve milletin yanında olacaklarını belirten Başkan Cengiz Ergün, “Yaklaşık 1 aydır depremzede kardeşlerimize destek olmak amacıyla buradayız. Sizler burada bizleri en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Günde 3 binin üzerinde insanımıza hem yemek yapıyorsunuz hem de dağıtımını yapıyorsunuz. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın. En büyük dileğimiz Rabbimizden bu. Ama bu acıları yaşayan insanlarımız da bizim insanlarımız. Birlik beraberlik ruhuyla onlara dokunabiliyorsak, onların yüzünde en ufacık bir tebessüm yaşatabiliyorsak, acılarını dindirme noktasında destek olabiliyorsak bizim için en büyük mutluluk bu. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.