Dolar 32,3012
Euro 35,0134
Altın 2.454,50
BİST 10.166,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 23°C
Paz 26°C

Başkan Demirci, Dünya Kadınlar Günü’nü karanfillerle kutladı

BAŞKAN DEMİRCİ, KADINLAR GÜNÜNÜ KARANFİLLERLE KUTLADI

Başkan Demirci, Dünya Kadınlar Günü’nü karanfillerle kutladı
2

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinlikleri çerçevesinde, ilçe merkezindeki kamu, özel kurum ile kuruluşlarında, tekstil fabrikasında, halı dokuma atölyelerindeki ve tüm işyerlerinde çalışan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü karanfillerle ve özel hazırlanan kolonyalar ile kutladı.

Kurumsal Web Tasarım

Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, “Sadece bir gün değil yılın her günü kadınların mutlu ve hak ettiği bir şekilde yaşamalarını istiyoruz. Kadınlarımız bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdır. Toplumsal yaşamın her kademesinde, her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır.. Ülkemiz, kadınların omuzlarında daha da güçlenecektir. Eğitimiyle, sahip olduğu becerileri ortaya koyabileceği mesleği ve emeğiyle, toplum hayatına tıpkı erkekler gibi katılabilen güçlü ve etkili kadınların yetiştireceği çocuklar da toplumumuzu ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımada en önemli faktör olacaktır. Özellikle son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Kadına şiddetin son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

Pazarlarlı kadınlar başta olmak üzere tüm kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Demirci, “Emeğiyle, gücüyle, mücadelesiyle ve sonsuz sevgisiyle dünyayı güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.(MB-EFE)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.