Dolar 32,3875
Euro 34,7776
Altın 2.435,69
BİST 9.983,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Başkan Çalışkan’dan yaşlılara anlamlı ziyaret

BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN YAŞLILARA ANLAMLI ZİYARET

Başkan Çalışkan’dan yaşlılara anlamlı ziyaret
2

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçe merkezinde bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Başkan Fatih Çalışkan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol ve Belediye Meclis üyesi Ayşe Uludoğan ile birlikte yaşlıları evlerinde ziyaret ederek ellerini öpüp hayır dualarını aldı. Onlarla sohbet ederek anılarını ve nasihatlerini dinledi.

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çalışkan, “ Her zaman başımızın üstünde yeri olan büyüklerimizi evlerinde ziyaret ettik. Yerel yönetimler ve gönül belediyeciliğinin de gereği olarak, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile başta yaşlı çınarlarımız olmak üzere tüm insanımıza sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, yaşlılarımızın her birini saygı ve sevgi ile selamlıyor, onlara Cenab-ı Allah’tan hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.