Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Beylikova’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

BEYLİKOVA’DA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANIRKEN BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALP, İLÇEDEKİ TÜM ÇOCUKLARA 23 NİSAN’A ÖZEL HEDİYE ÇANTA DAĞITTI.

Beylikova’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı
2

Beylikova’da 23 Nisan coşkuyla kutlanırken, Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki tüm çocuklara hediye çanta dağıttı.

Kurumsal Web Tasarım

Cumhuriyet meydanında düzlenen kutlamalar, Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Belediye Başkanı Özkan Alp, Atatürk İlköğretim Okulundan gelen minik öğrencilere ile çeşitli ikramlarda bulunarak, hediyeler takdim etti ve bayramını kutladı. Gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Mehmet Ali Atak, Belediye Başkanı Özkan Alp, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi. İlçe okullarının hazırladığı gösteriler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Beylikova’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Tören sonunda Beylikova Belediyesi tarafından hazırlatılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediye çantasını, Beylikova Kaymakamı Mehmet Ali Atak, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve kurum amirleri ile ilçedeki tüm okul öğrencilerine dağıtıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.