Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Başkan Böcek Cırnık Köprüsü’nde çalışmaları inceledi

Başkan Böcek Cırnık Köprüsü’nde çalışmaları inceledi
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

ANTALYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cırnık Köprüsü üzerinde devam eden çalışmaları inceledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Temuçin ve yüklenici firma yetkilileri devam eden çalışmalar hakkında Başkan Böcek’e bilgi verdi.

Pik Saatlerde Yaşanan Sorunlar Düzelecek

Cırnık Köprüsü’nün hem havaalanı hem de Alanya’ya kadar giden ana yol üzerinde olması sebebiyle hem sabah hem akşam saatlerinde sıkıştığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, trafiği rahatlatmak adına çalışma başlattıklarını söyledi. Başkan Böcek, “Yaklaşık 94 metre uzunlukta köprü yapıyoruz. 12-18 metre arasında 58 adet fore kazıklar olacak. Bugünün fiyatıyla 23 milyon TL’lik bir çalışma yapıyoruz. 150 günlük bir süre verilmişti. Ama yüklenici firma yetkililerimiz ile görüştük gününden önce tamamlamış olacağız. Bu çalışma sonrası pik saatlerde yaşanan sorunu da çözmüş olacağız” dedi.

Çalışmalar Kısa Sürede Bitecek

Serik Caddesi Yol Düzenleme Projesi ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda Serik Caddesi’nin 4 şeritli olması, mevcut yolun tramvay hattına doğru genişlemesi mümkün olmaması nedeniyle yolun Cırnık Köprüsü yönünde genişletilmesi kararlaştırıldı. Antalya Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürlüğü’nden de alınan izinler doğrultusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalara başladı. Köprü havaalanı istikametine doğru bir şerit daha genişletilecek.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.