Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Başkan Bakkalcıoğlu Göynüceklilerle bir araya geldi

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU GÖYNÜCEKLİ HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Başkan Bakkalcıoğlu Göynüceklilerle bir araya geldi
2

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Göynücek Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu.

Kurumsal Web Tasarım

Gerçekleştirdiği dernek ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Bakalcıoğlu, dernek lokaline yaptığı ziyarette Göynücek Köyü sakinleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Bakkalcıoğlu ziyarette, dernek üyeleri ile sohbet ederek yapılacak projeler ile belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi, dernek üyelerinin istek ve taleplerini dinledi, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından değerlendirme yapan Başkan Bakkalcıoğlu “Göynücekliler Derneği’ni ziyaret ederek hemşerilerimiz ile sohbet etme fırsatı bulduk. Bu akşam sıcak ve samimi sohbetleri ile bizleri ağırlayan Göynücek Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız Şenol Bahçe’ye, Yenidoğan Mahalle Muhtarımız Kahri İnci’ye, Göynücek Köyü Muhtarımız Beytullah Gül’e ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.