Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Başkan Bakkalcıoğlu belediye personeli ile bayramlaştı

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Bakkalcıoğlu belediye personeli ile bayramlaştı
2

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bir araya gelerek personelin bayramını kutladı.

Kurumsal Web Tasarım

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan bayramlaşma törenine, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları ve belediye personeli katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Bakkalcıoğlu, tüm personelin bayramını kutlayarak “Bizler Bozüyük halkının, halkına, insanına hizmet için görevlendirdiği insanlarız. Biz onların oylarıyla seçilerek yönetim görevine geliyoruz. Sizlerde bu hizmetleri yapmak için belediyenin bütün birimlerinde, müdürlüklerinde çalışan görevlilersiniz. Allah’a şükür ki belediyemizin imkânları, olanakları siz çalışanlarımıza ve Bozüyük halkına yetecek kadar var.

Ve biz bunu elimizden geldiğince yerinde kullanmaya çalışıyoruz. Sizden beklediğim hizmetleri güler yüzle ve vatandaşa iyi davranarak götürmeniz. Bayramı ailelerinizle beraber sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum. Hepinizin bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

Konuşmasının ardından personel ile tek tek görüşerek Ramazan Bayramlarını kutlayan Başkan Bakkalcıoğlu, çalışanlarına bayram çikolatası hediye etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.