Dolar 32,2593
Euro 34,7047
Altın 2.402,23
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C

Başkan Ateş: “Gençlere Lafla Deği̇l, Projeleri̇ni̇zle Geli̇n”

AKİL GENÇLER GENEL BAŞKANI DELİL ATEŞ, GENÇLERİN SEÇİMLERDEKİ OY TERCİHİ HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNARAK, “İLK DEFA OY KULLANACAK 6 MİLYONUN ÜZERİNDE BİR GENÇ SEÇMEN BULUNMAKTADIR. GENÇLİĞE YÖNELİK SİYASİ PARTİLERİN BAZI ÇALIŞMALARI OLSA DA BUNLAR YETERLİ DÜZEYDE DEĞİLDİR” DEDİ.

Başkan Ateş: “Gençlere Lafla Deği̇l, Projeleri̇ni̇zle Geli̇n”
2

Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, gençlerin seçimlerdeki oy tercihi hakkında açıklamalarda bulunarak, “İlk defa oy kullanacak 6 milyonun üzerinde bir genç seçmen bulunmaktadır. Gençliğe yönelik siyasi partilerin bazı çalışmaları olsa da bunlar yeterli düzeyde değildir” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Önümüzdeki yıl yapılması planlanan seçimler ve gençlerin tercihi hakkında konuşan Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, “2023 seçimleri tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olacağı gibi gençliğin seçimi de olacaktır. Cumhuriyetin 100’üncü yılında gençliğin mecliste karar verme noktasında olması, ülkemizin geleceği ve dünyada lider ülke pozisyonuna gelmesi açısından kritik önemdedir. Bu açıdan 2023 seçimlerine doğru giderken gençliğin oy tercihi her geçen gün daha da değer kazanmaktadır. İlk defa oy kullanacak 6 milyonun üzerinde bir genç seçmen bulunmaktadır. Gençliğe yönelik siyasi partilerin bazı çalışmaları olsa da bunlar yeterli düzeyde değildir. Özellikle 6’lı masanın gençliğin yüreğine dokunacak herhangi bir projesi olmadığı gibi herhangi bir çalışması da bulunmamaktadır. Gençlik 6’lı masaya bu yüzden fazla güvenmemektedir. Gençlik 6’lı masadan bu konuda somut projeler beklemektedir. Gençlik bilgiye hiç olmadığı kadar rahat ulaşabiliyor. Ulaşılan bilgilerin hepsinde gençlikle ilgili en önemli adımların AK Parti tarafından ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmasıdır. Seçilme yaşının 18’e indirilmesi gibi devrim niteliğinde olan değişikliğin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Gençlik bunun farkındadır. Bu yüzden gençliğin tercihi noktasında yanlış algılar yapılmak istenmektedir. Saha da olan biri olarak bunun böyle olmadığını ve gençliğinde seçimlerde algı yapanları ciddi anlamda şaşırtacağı düşüncesindeyim. Buradan da bütün siyasi partilere sesleniyorum. Gençlere lafla değil, projelerinizle gelin” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.