Dolar 32,2717
Euro 34,7252
Altın 2.401,27
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C

Ak Parti̇de Geni̇şleti̇lmi̇ş Danışma Mecli̇s Toplantısı

EMET AK PARTİDE GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI

Emet AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından genişletilmiş ilçe danışma meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, ”Emet İlçe Başkanlığımız tarafından organize edilen, genişletilmiş ilçe danışma meclis toplantısı için Emet ilçemizi ziyaret ettik. Toplantımızda, belediye ve partinin yatırımları ve yapılan çalışmaları ele aldık. Toplantı sonrası ilçe yönetimimiz, halkımız ve esnaflarımız ile bir araya geldik hasbihal ettik.

Misafirperverlikleri için Emet İlçe Başkanımız Süleyman Ciner ve Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan başta olmak üzere tüm ilçe teşkilat mensuplarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.