Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Başkan Ahmet Ataç, milli yüzücü Emre Kahraman’ı kutladı

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ, YUNANİSTAN’DA DÜZENLENEN ULUSLARARASI YÜZME BULUŞMASI MÜSABAKALARINDA 100 METREDE ALTIN, 50 METREDE GÜMÜŞ, 200 METREDE İSE BRONZ MADALYA KAZANARAK ESKİŞEHİR’İ GURURLANDIRAN EMRE KAHRAMAN İLE BİR ARAYA GELDİ.

Başkan Ahmet Ataç, milli yüzücü Emre Kahraman’ı kutladı
2

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yunanistan’da düzenlenen Uluslararası Yüzme Buluşması müsabakalarında 100 metrede altın, 50 metrede gümüş, 200 metrede ise bronz madalya kazanarak Eskişehir’i gururlandıran Emre Kahraman ile bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, elde ettiği başarılar ile Eskişehir’i gururlandırmaya devam ediyor. Son olarak kulüp sporcularından milli yüzücü Emre Kahraman, Yunanistan’da düzenlenen Uluslararası Yüzme Buluşması müsabakalarında 100 metrede altın, 50 metrede gümüş, 200 metrede ise bronz madalya alma başarısı gösterdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da başarılı yüzücü Emre Kahraman ve antrenörü Serkan Aydın ile bir araya geldi. Kahraman ve Aydın, Başkan Ataç’a müsabakalar hakkında bilgiler aktardı.

Sporcuyu, ailesini ve antrenörlerini tebrik eden Başkan Ataç, “Tepebaşı’ndan sportif bir başarı çıkması bizleri her zaman gururlandırmıştır. Sevgili Emre de 30 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da gerçekleştirilen uluslararası müsabakalarda bizleri gururlandırmayı başardı. Kendisini ve ailesini, antrenörlerini ve kulüp yetkililerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında daima destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan Ataç, başarılı sporcu Emre Kahraman’a, Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Nutuk’u armağan etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.