Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Bandırma Belediyesi’nden ‘özel’ iftar

Bandırma Belediyesi’nden ‘özel’ iftar
2

Bandırma Belediyesi, Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmek adına özel birey ve ailelerini iftar programında bir araya getirdi.

Kurumsal Web Tasarım

BALIKESİR (İGFA) – Bandırma’da yaşayan özel birey ve aileleri Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında buluştu.

Programa Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Mahir Mavi, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile dernek temsilcileri katılım sağladı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptığı konuşmada, “Bir ve beraber yaşıyoruz,” vurgusunda bulunarak, “Yerel yönetim olarak her zaman özel bireylerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Bandırma’nın büyük bir aile olduğunun altını çizerek konuşmasına devam eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bandırma’da özel gereksinimli bireylerimizin yararına açılmış çok güzel derneklerimiz var ve biz de bu derneklerle uyum içinde çalışıyoruz. Kentimizde hep birlikte el ele, kol kola birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Biz de hizmet ve çalışmalarımızı özel gereksinimli bireylerimizi nasıl daha fazla rahat ettirebiliriz diye düşünerek tasarlıyor, hayata geçiriyoruz. Gündüz bakım evlerimize, destek eğitim kurs merkezimize, engelsiz yaşam kampımıza ve yaptığımız yollarımıza, kaldırımlarımıza kadar ne kadar hizmet ve proje üretirsek üretelim tüm bireylerimizin daha rahat bir hayat sürmeleri noktasında planlıyoruz. İlk önceliğimiz bu oluyor ve bunu bir aile olarak hep birlikte yapıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.