Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Bakan Soylu’dan Hatay’da Kocaeli’nin hastanesine inceleme

Bakan Soylu’dan Hatay’da Kocaeli’nin hastanesine inceleme
2

Hatay Defne’de inşa edilen Kocaeli Büyükşehir Hastanesi ve çadırkenti ziyaret eden Bakan Soylu, vatandaşlarla sohbet ederek “geçmiş olsun” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

HATAY (İGFA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay Defne’de 20 günde tamamlanan Kocaeli Büyükşehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Bakan Soylu’ya eşlik eden Burdur Valisi Ali Arslantaş ve Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, hastanenin yapım süreci ve işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Büyükşehir Hastanesi’nin tüm birimlerini dolaşarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Soylu’ya hasta odaları, ameliyathaneler, acil servis, yoğun bakım, eczane gibi bölümlerle ilgili de detaylı bilgi aktarıldı. Bakan Soylu ve beraberindekiler yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çadırkenti ziyaret ederek depremzedelerle sohbet etti.

BÜYÜKŞEHİR 20 GÜNDE TAMAMLADI

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan iki büyük depremin ardından en çok etkilenen yerlerden biri de Hatay’ın Defne ilçesi oldu. Ardından 6,4’lük depremle sarsılan Defne için canla başla çalışan Kocaeli Büyükşehir, ilçede gıda, kıyafet, ilaç dağıtımının yanı sıra çadır kent, konteyner kent ve lojistik merkeziyle kalıcı mutfak kurdu. 96 konteynerden oluşan hastanenin yapımına da başlayan Kocaeli Büyükşehir, hastanenin alt ve üst yapısını 20 gün gibi kısa bir sürede tamamladı.

YILDA 250 BİN HASTAYA HİZMET VERECEK

MÜSİAD tarafından da desteklenen hastanenin tefrişatı ve tıbbi cihaz kurulumları Sağlık Bakanlığınca tamamlandı, ardından doktor ve sağlık personeli atandı. 54 yataklı hastane yılda 250 bin hastaya hizmet verecek. Hastanede poliklinik hizmetlerinin yanı sıra ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri de yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.