Dolar 32,2652
Euro 34,6593
Altın 2.403,79
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Bakan Dönmez, sahurda gençlerle bir araya geldi

BAKAN DÖNMEZ, SAHURDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bakan Dönmez, sahurda gençlerle bir araya geldi
2

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sahurda gençlerle bir araya geldi, onların sorularını cevapladı, tavsiyelerde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Bir takım ziyaretler için baba ocağı Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ilk olarak Gölpazarı’na geldi. Burada Nefs-i Göl Kadın Girişimciler Kooperatifi açılışı, Kültür Merkez ve Kütüphane inşaatı, Kapalı Pazaryeri Alışveriş Merkezi inşaatını ziyaret etti. Ardından kent merkezine gelen Bakan Dönmez, sırasıyla Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’yı sonrasında AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ziyaret etti. Burada da partililerle bir araya gelen Bakan Dönmez, basına kapalı bir de toplantı gerçekleştirdi. İftarda STK temsilcileriyle bir araya gelen Bakan Dönmez, son olarak AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım tarafından parti binasında düzenlenen sahur programına katıldı. Sahurda gençlerle bir araya gelen Bakan Dönmez, onların sorularını cevapladı, tavsiyelerde bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.