Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

İzmit’te okullar arası ‘Atık Toplama Yarışması’ sürüyor

İzmit’te okullar arası ‘Atık Toplama Yarışması’ sürüyor
2

İzmit Belediyesi’nin öğrencileri geri dönüşüme teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlediği Okullar Arası Atık Toplama Yarışması bu sene de devam ederken ödül töreni 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde yapılacak.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünün her yıl periyodik olarak düzenlediği Okullar Arası Atık Toplama Yarışması hız kesmeden devam ediyor. 3 Ekim tarihinde başlayan ve 5 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan yarışma kapsamında atık toplayan her okul yarışmaya dâhil ediliyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde ödül töreninin yapılacağı yarışma kapsamında 4 farklı kategorideki dereceye girecek ilk 3 okula çeşitli hediyeler verilecek.

Her yıl düzenlenen yarışma ile ambalaj atıkları, tekstil atıkları, elektronik atıklar ve atık pillerin düzenli bir şekilde toplanarak çevreye zarar vermeyecek şekilde geri kazanmak, öğrencilere çevre bilinci aşılamak, daha temiz ve yaşanabilir bir İzmit amaçlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.