Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

İzmit Belediyesinin kar timi kapalı cadde ve sokak bırakmadı

İzmit Belediyesinin kar timi kapalı cadde ve sokak bırakmadı
2

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İzmit sınırları içerisindeki tüm cadde ve sokaklara müdahale edilerek ulaşımın açık olduğunu açıkladı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)– Sibirya kökenli olan ‘aybar’ kar fırtınasının etkisini göstermesiyle birlikte sıcaklığın düşmesi sonrası başlayan ve her geçen saniye şiddetini arttıran kar yağışı, İzmit’i de beyaza bürüdü. Geçtiğimiz hafta başında yapılan uyarılara istinaden hazırlıklarını yapan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kar ekibi, ilçe sınırları içerisinde başlayan kar yağışı ile birlikte sahaya inerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına yoğun çaba sarf ediyor. 

YOLLAR AÇIK TUTULMAYA DEVAM EDECEK

Gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya sistemiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine bağlı kar timi, İzmit sınırları içerisinde müdahale edilmedik sokak ve cadde bırakmadı. İzmit’in tüm cadde ve sokaklarını kardan arındırarak tuzlama çalışması yapan ekipler, son yılların en soğuk günlerinin yaşandığı şu günlerde yaya ve araçların mağduriyet yaşamasına engel oldu. Bir süre daha süreceği belirtilen kar yağışı sebebiyle teyakkuzda olacak olan kar timi, çalışmalarına aksatmadan devam edecek.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.