Dolar 32,4859
Euro 34,7230
Altın 2.418,26
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

İzmir’de Kalpten Kalbe Derneği kuruldu 

İzmir’de Kalpten Kalbe Derneği kuruldu 
2

 İzmir’de kalplere dokunarak maneviyat, içsel felsefe, yaratıcılık ve şifa konularında insanlara rehberlik etmek, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam için hizmet vermek amacıyla Kalpten Kalbe Derneği kuruldu.  

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – Kalpten Kalbe Derneği Başkanı Dilek Yaltı, amaçlarının fiziksel, duygusal ve ruhsal yönde dönüşüm sağlayarak insanlara özünü ve dayanışma duygusunu hatırlatmak, sevgiye aç olan kalpleri keşfederek yaşamlarına ışık tutmak olduğunu söyledi.  

MUHTAÇ OLAN HER KALBE UZANACAĞIZ

Çalışmalarını öncelikle dezavantajlı bölgede yaşayan kadın ve çocuk gruplarıyla başlatacaklarını açıklayan Yaltı, şunları söyledi:   ”Dernek olarak bu bölgelerdeki çocuk, genç ve kadınların kalbine dokunacak, gönül eli olacağız. Üyelerimizle birlikte bildiğimizi anlatmak, kalbe dokunmak için var gücümüzle çalışacağız. Muhtaç olan her kalbe uzanacağız. Yardım eli olacağız. Öksüz ve yetimlerin saçını okşayacağız. Bir tas çorbamızı paylaşacağız, tebessümümüzü cömertçe sunacağız. Dokunarak sevgiye aç olan kalpleri keşfedeceğiz. İnsanlara özünü hatırlatacak, unutulmaya yüz tutan imece ve dayanışma kültürünü hayata geçirmek için çalışacağız”  

Kalplere dokunarak şifa olacağız   İnsan vücudunun en önemli organının kalp olduğunu dile getiren Yaltı, “Hayatta önemli olan gönül ve kalbe dokunabilmektir. Kalbe dokunabilmek için,  samimiyet gerekir. Bir insanın kalbine dokunabilmek gerçekten zordur. Onu başardığımız zaman diğer sorunlarını da çözmeye başlayabiliriz. İda Biomatrix Kalpten Kalbe Derneği olarak amacımız kalplere dokunarak insanlığa şifa olabilmektir.“ dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.