Dolar 32,4270
Euro 34,6854
Altın 2.428,00
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

İzmir Karabağ’dan afet bölgesine destek sürüyor

İzmir Karabağ’dan afet bölgesine destek sürüyor
2

İzmir’in Karabağlar Belediyesi, Türkiye’yi derinden sarsan depremlerin ardından afet bölgesine çok boyutlu desteklerini sürdürüyor.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – Özellikle bölgedeki yerel yönetimlerle sürekli irtibatta olan İzmir’in Karabağlar Belediyesi, gelen taleplere göre gıda, hijyen, odun-kömür yardımlarının yanı sıra, temizlik işlerinin sağlıklı yürümesi için çöp konteyneri desteği de sağlıyor.

Ayrıca, evini yurdunu bırakarak Karabağlar’daki akrabalarının, tanıdıklarının yanına gelen vatandaşlarımız da bu zor süreçte unutulmuyor. Vatandaşlar, Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün 0 232 414 79 55 ve 0 232 414 79 57 numaralı telefonlarını arayarak taleplerini iletebiliyor. Ayrıca müdürlüğe gelerek talepte bulunan vatandaşlar da ihtiyaçlarını Karabağlar Belediyesi Sosyal Butik aracılığıyla karşılayabiliyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu zor sürecin dayanışmayla atlatılacağını vurgulayarak, “Biz üzerimize düşen görevi yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Afet bölgelerindeki ve kentimize gelen vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.