Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

İzmir Çiğli’de perde ‘Ada’ ile açıldı

İzmir Çiğli’de perde ‘Ada’ ile açıldı
2

İzmir’de Çiğli Belediye Tiyatrosu sezon açılışını “ADA” ile yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – Genel sanat yönetmenliğini Şahverdi Ali Eren’ nin üstlendiği Çiğli Belediye Tiyatrosu, bu yıl üç oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dram, Komedi ve Absürt türündeki oyunlardan ilki olan ve başrollerini Şahverdi Ali Eren ve Sinan Otlu’nun paylaştığı “ADA” 27 Mart dünya tiyatrolar gününde ilk gösterimini gerçekleştirdi.

İzleyicisinden tam not alan oyunun 2 Nisan, 9 Nisan ve 7 Mayıs Cumartesi günleri tekrar seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Oyundan sonra Genel Sanat Yönetmeni Şahverdi Ali Eren, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü adına, Çiğli Belediye Tiyatrosu’na emek veren tüm oyunculara teşekkür belgesi vererek Dünya Tiyatro Gününü kutladı.

16 Nisan Cumartesi günü, “ EYVAH YİNE KARIŞTI” adlı Komedi oyununun Prömiyerine hazırlanan ekip, takvimlerinde 23 Nisan, 30 Nisan, 18 Haziran ve 25 Haziran Cumartesi günlerine yer verdi.

Diğer taraftan 21 Mayıs’ ta prömiyerini planladıkları üçüncü oyunları olan “TEK KİŞİLİK ŞEHİR” adlı Absürt oyun için ise 21 Mayıs, 28 Mayıs ve 11 Haziran Cumartesi günlerini ayırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.