Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Şehit ve gazi aileleri Sami Kervancıoğlu’nun misafiri oldu

Şehit ve gazi aileleri Sami Kervancıoğlu’nun misafiri oldu
2

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile Alpedo Kervan Lezzet Grubu organizatörlüğünde şehit ve gazi aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. 

Kurumsal Web Tasarım

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programına, şehit ve gazi ailelerimizin yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un ve eşi Sevilay Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu: “Mübarek Ramazan ayında şehit ve gazi ailelerimizle Kahramanmaraş Kalesi’ndeki Alpedo Kervan Lezzet Grubu İşletmemizde bir araya geldik. İftar programımıza ilgi yoğundu. Şehitlerimizin emaneti çocuklarımız doyasıya eğlendi. Biz Alpedo-Kervan Lezzet Grubu olarak her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Amacımız büyük bir aile olduğumuzu ve her an birbirimize kenetlendiğimizi göstermek. Çok şükür bunu da başarıyoruz. Ben, böyle bir organizasyonda yer almaktan ve ev sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Bizi bu organizasyona dahil eden Şehit ve Gazi derneğimize, misafirlerimize ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu ekibimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Ev sahipliğinden ve şahit ve gazi ailelerine desteklerinden dolayı Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür eden, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Ne zaman bir etkinlik veya organizasyon yapacak olsak Sami Kervancıoğlu Bey en büyük destekçimiz oldu. Her zaman hem bizim hem de şehit ve gazi ailelerimizin yanında oldu. Biz Sami Bey’i ilgisi, desteği ve hassasiyetine dolayı çok seviyoruz. Ama en çok şehitlerimizin emanetleri Sami Bey’i çok seviyor. Çünkü onların tabiriyle Sami Dedeleri, her anlarında onların yanında. Ben ailelerimiz ve şehitlerimizin emanetleri adına kendisine çok teşekkür ediyorum.”

Program sonunda Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk  Coşkun ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Yunus Karaman, Başkan Kervancıoğlu’na iftar programına sağlamış oldukları katkılardan dolayı hediye takdiminde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.