Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

İYİ Parti Bingöl halkın nabzını tutuyor

İYİ Parti Bingöl halkın nabzını tutuyor
2

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa ve ilçe yönetimi, her zaman olduğu gibi halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Bingöl Kiğı İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Kızılboğa:”Her sıkılan El, her uzatılan mikrofonda mevcut yönetim’e sitemler yükselirken halkın feryatları artarak devam ediyor.”dedi.

Kurumsal Web Tasarım

BİNGÖL (İGFA) – Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Kiğı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Halkla uzun uzadıya sohbet edip, filir alışverişinde bulunan Başkan Kızılboğa;” Bugün ilçe yönetimi ve Kiğı Eski Muhtarı Murat Yaman ile birlikte Kiğı İlçesindeydik. Vatandaşla sohbet ettik, esnafa hayırlı işler diledik, sorun ve önerilerini de dinledik.

Esnaf da, vatandaşta birçok konudan şikayetçi. Özellikle ekonomik kriz birçok kişinin belini bükmüş durumda. Fakat ne olursa olsun biz vatandaşa sözümüzü verdik. 20 Haziran Pazartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek İYİ Parti il başkanları toplantısında Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’ye Kiğı halkının tüm istek ve taleplerini bizzat ileteceğim.  İYİ Parti’ye de, Kiğı’ye de İYİ gelecek”  diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.