Dolar 32,5148
Euro 34,6923
Altın 2.491,71
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Av. Hakan Şeref Olgun: Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz

Av. Hakan Şeref Olgun: Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz
2

Av. Hakan Şeref Olgun milletvekilliği adaylığı sonrası yaptığı basın açıklaması:

Kurumsal Web Tasarım

Milletimizin beyan etmiş olduğu parlementer sisteme geçiş sürecinde, İyi Parti olarak da milletimizin arzusunun yerine getirilmesi ve salahiyetinin sağlanması amacıyla yolumuza devam etmekteyiz. Milletimizin yeni bir iktidar, güçlü bir Türkiye arzusunu sağlayabilmek için bizler de Milletvekili Adayları olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirebilmek için partimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmak üzere çalışıyoruz.

Binlerce yıllık bir medeniyetin kuruluş felsefesiyle kurulan ve gün be gün büyüyen İyi Parti teşkilatımızla, memleketim, ülkem için, hak ve özgürlükler için, güçlü ve potansiyelini tam randımanlı kullanabilen bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Partimin, teşkilatımızın, hemşehrilerimin bana olan güvenine minnettarım. Beni vekil görme arzularının ardındaki vatani ve insani beklentileri yerine getirebilmek için hep birlikte yürüyebileceğimize inancım tamdır.

Parlementer sistemde, şahıs değil ülke çıkarlarımız doğrultusunda, bilimin açtığı yolda, hak ve adaletten ayrılmadan, tüm kurumlarımızın tam randımanlı ve yapıcı – haklı inisiyatifleriyle görevlerini ve yetkilerini kullanabilecekleri bir yapılanmadır arzumuz.

Partim ve şahsım adına, bu güvene layık olacağım konusunda müsterih olunuz. Bu yolda, hep birlikte yürümeye devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Halkımdan aldığım güçle, daha aydınlık ve güçlü yarınlara.

Vakit birlik olma vaktidir. 

Egemenlik de sizde, geleceği dönüştürecek güç de. Herşey İyi olsun. Sizler İyi olun ki, bizler de İyi olup, İyi bir gelecek için hep birlikte yürüyebilelim.

Gelin bu seçimin kazananı hepimiz olalım.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.