Dolar 32,2818
Euro 34,6566
Altın 2.413,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Attığı her gülle yeni bir rekor

İRAN’IN MASHHAD KENTİNDE DÜZENLENEN İMAM REZA ULUSLARARASI ATLETİZM YARIŞMALARI’NDA 20,41 METRELİK DERECESİYLE ALTIN MADALYA KAZANAN ESKİŞEHİRLİ REKORTMEN SPORCU ALPEREN KARAHAN, BİR KERE DAHA ŞAMPİYONA REKORU KIRARAK ADINI ATLETİZM OTORİTELERİNCE DUYURDU.

Attığı her gülle yeni bir rekor
2

İran’daki uluslararası yarışmada 20,41 metrelik derecesiyle altın madalya kazanan Eskişehirli rekortmen sporcu Alperen Karahan, bir kere daha şampiyona rekoru kırarak adını atletizm otoritelerince duyurdu.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehirli milli atlet Alperen Karahan, İran’ın Mashhad kentinde yapılan İmam Reza Uluslararası Atletizm Yarışmaları’nda 20,41 metrelik derece ile altın madalyanın sahibi oldu. Daha önce tüm yaş kategorilerinde olmak üzere hem dünya hem de Türkiye rekorları bulunan rekortmen sporcu Karahan, bu sefer de İran’daki şampiyonanın rekorunun egale ederek, bir kere daha sayaçları durdurmayı başardı.

“Attığımız güllelerle Türk bayrağını göklere çıkarmaya devam edeceğiz”

Başarıları ile uluslararası atletizm otoritelerinin dikkatini çektiğini dile getiren Alperen Karahan’ın antrenörü Ufuk Ustuna, duygu ve düşünlerini şu sözlerle ifade etti:

“Türkiye atletizm tarihinde Alperen Karahan’ın adı, her katıldığımız turnuvada başarılarımızı katlayarak duyuluyor. Hedeflerimiz büyük ve böyle rekortmen bir uluslararası sporcu ile çalışmak muazzam bir haz veriyor. Umarım yaptıklarımızla, Türk spor camiasına örnek olabiliyoruzdur. Elimizden geldiğince, attığımız güllelerle Türk bayrağını göklere çıkarmaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.