Dolar 32,3578
Euro 34,7548
Altın 2.437,05
BİST 10.013,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

İstanbul Üsküdar’da çocuklar Seda Sayan’la ‘Tebessüm’ etti

İstanbul Üsküdar’da çocuklar Seda Sayan’la ‘Tebessüm’ etti
2

İstanbul’da Üsküdar Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde down sendromlu çocukları Seda Sayan ile buluşturdu.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Gerçekleştirdiği etkinliklerle engelleri ortadan kaldıran Üsküdar Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde down sendromlu çocukları Seda Sayan ile buluşturdu.

Bu kapsamda down sendromlu gençlerin çalıştığı Tebessüm Kahvesi’nde düzenlenen etkinlikle oldukça eğlenceli anlar yaşandı.

Seda Sayan’ı çiçeklerle karşılayan gençler, ünlü sanatçıyla şarkılar eşliğinde sohbet etme ve fotoğraf çekme şansı yakaladı.

“Down Sendromlu gençlerimizin sevgisi ve tebessümü tüm dünyaya yeter” diyen Seda Sayan, “Onların bizden tek farkı sevgi dolu kalpleri. Üsküdar Belediyesi bu huzurlu mekanda hem farkındalık oluşturuyor hem de down sendromlu arkadaşlarımıza meslek ve özgüven kazandırıyor, bu çok değerli” diye konuştu.

Tebessüm Kahvesi projesinin yaygınlaşmasını hedeflediklerini aktaran Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, Türkiye’nin her yerinde, her ilinde böyle çocuklarımız hayata kazandırıldığında hem onlar hem de aileleri çok mutlu olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.