Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Asansörün altında kalan kadın öldü

Asansörün altında kalan kadın öldü
2

Asansörün altında kalan kadın öldü… Mersin’de bir binanın dış cephesine yaptırılan bir asansörün altında kalan 61 yaşındaki Selma Çakmak, yaşamını yitirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Yenişehir ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nde gerçekleşen bu üzücü olayda, Selma Çakmak isimli bir kadın, 2 katlı binanın dış cephesine özel bir şekilde yaptırılan asansöre binmek için düğmeye bastı.

Belirli bir süre bekledikten sonra 2. kattaki asansörün geldiğini zannederek kapıyı açan Çakmak, yukarıdan hızla gelen asansör kabininin altında kaldı. Kadının bağrışlarını duyan komşuları, asansörün kapısını açmayı başaramadı. Vatandaşlar polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar edilmesi ile birlikte olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun uğraşların sonucunda asansörün kapısını açtı. Ancak sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, yaşlı kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.