Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aras Bulut İynemli Kahramanmaraşlı çocuklarla buluştu

Aras Bulut İynemli Kahramanmaraşlı çocuklarla buluştu
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nin ortaklaşa başlattığı “Yarını Kodlayanlar Sosyal Hayata Destek” projesi kapsamında Kahramanmaraş’ta kurulan konteyner teknoloji sınıfının açılışına katılan Aras Bulut İynemli, ilk ziyaretini Kahramanmaraş Kadıoğlu Çiftliği İlkokulu’na yaptı.

Gezici eğitim çadırında çocuklarla bir araya gelen sevilen oyuncu, depremzede çocuklarla bol bol sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

İynemli, “Yaşadığımız büyük afetin yaralarını hep birlikte saracağız. Hem bireysel hem de kurumsal olarak yapabileceğimiz çok şey var. Özellikle depremzede çocuklarımızın geleceğe umutla bakmalarını sağlamamız çok önemli. ‘Yarını Kodlayanlar Sosyal Hayata Destek’ projesinin afet bölgesindeki çocuklarımızın hayatında önemli bir renk, geleceğe yönelik hayallerinde önemli bir basamak olacağına inanıyorum. Bu projeyi gönülden destekliyorum” dedi.

Afet bölgesindeki çocukların eğitimine katkı sağlanmasının hedeflendiği “Yarını Kodlayanlar Sosyal Hayata Destek” proje kapsamında bölgede 4 konteyner teknoloji sınıfının kurulması ve toplam 100 bin çocuğa ulaşılması hedeflendi.

                  

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.