Dolar 32,5531
Euro 34,8789
Altın 2.433,96
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

İnşaat Sektörü Yapı Fuarı’nda bir araya gelecek!

İnşaat Sektörü Yapı Fuarı’nda bir araya gelecek!
2

44 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma noktası olan Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise ilk 5’te yer alan Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 23 Mart’ta 44’üncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için fuarlar düzenleyen Hyve Group, her yıl binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getiriyor. Türkiye’nin yurt dışına hizmet ihraç ettiği en önemli sektörlerden olan yapı&inşaat için markalar Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da bir araya gelecek.

İçeriği, katılımcıları ve uluslararası alıcıları ile inşaat sektörünün trendlerine yön veren, en yeni yapı teknolojilerinin, ürünlerinin ve hizmetlerin sergileneceği Yapı Fuarı her yıl sektörün tüm paydaşlarını tek bir çatı altında topluyor. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, katılımcılarına sunduğu benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra sektör profesyonellerinin güncel bilgi alışverişi yapabilmeleri için de ideal bir platform görevi görüyor.

Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile Hyve Group tarafından düzenlenecek olan fuar, güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefliyor. Yapı sektörünü buluşturacak olan fuar, yeni iş imkanları yaratarak inşaat ve yapı sektörünün büyümesine katkı sağlamaya devam edecek.  Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un katılımcıları, bu yıl da tanıtım faaliyetleri harcamalarında yüzde 50 oranında T.C. Ticaret Bakanlığı desteğinden faydalanma imkanı bulabilecek.

Yapı Fuarı’nın 43 yıldır, uluslararası bir platform olarak ülkemiz inşaat sektörüne ayna tuttuğunu dile getiren Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul Direktörü Banu Keskin, “1978’den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli “Yapı Fuarı” olma özelliğini sürdürmektedir. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarmıştır. Bu yıl da pandemiye rağmen katılımcı ve ziyaretçi sayısında artış bekliyoruz.” dedi.

43. YAPI FUARI’NDA 1 MİLYAR EURO’LUK İŞ HACMİNE ULAŞILDI 

Geçen yıl düzenlenen 43. Yapı Fuarı’nda 1 Milyar Euro’luk iş hacmi yakalandığına dikkat çeken Keskin, “Yapı Fuarı, ülkeye döviz girdisi sağlayan ve ihracat kaleminde önemli payı olan fuarlardan biridir. Fuar, sektörün tüm önemli yerli ve yabancı katılımcılarını bir araya getiriyor. Bu yıl Almanya, Rusya, Çin, Güney Kore ve Katar gibi önemli ülkeler başta olmak üzere toplam 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı fuarda yer alacak. Her yıl düzenlediğimiz ve çok olumlu geri bildirimler aldığımız VIP Yurt Dışı Alım Heyeti programımızı bu sene de düzenleyeceğiz. 2021 yılında toplam 11 ülkeden 218 satın alma profesyoneli ağırladık. Bu yıl geçen seneki rakamların üstüne çıkarak 25’in üzerinde ülkeden 250’ye yakın Hosted Buyer’ı fuarımızda ağırlayacağız. Bu doğrultuda Ortadoğu, Rusya ve Afrika bölgelerindeki hedef pazarlarımız ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Ayrıca fuar süresi boyunca tüm katılımcılar akıllı telefon ve internet uygulaması Hyve Connect üzerinden ücretsiz olarak hızlı ve etkili bir şekilde iletişim kuracak, doğru müşteri ve tedarikçilerle ilişki ağlarını genişletme fırsatı yakalayacak.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.