Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ni̇n Gurur Günü

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NİN KURUM KÜLTÜRÜ GELENEĞİ OLAN “AKADEMİK PERFORMANS ÖDÜLLERİ”, ATATÜRK KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ OPERA VE BALE SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULDU.

Anadolu Üniversitesi’nin kurum kültürü geleneği olan “Akademik Performans Ödülleri”, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Kurumsal Web Tasarım

Her geçen yıl akademik yayın sayısını istikrarlı bir şekilde yükselten Anadolu Üniversitesi’nin nitelikli eğitim kadrosu, bu yıl da ulusal ve uluslararası başarılara imza attı. Bu çerçevede düzenlenen törene; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Betül Demirci, Prof. Dr. Süleyman Sözen, Prof. Dr. Fatih Temizel, Prof. Dr. Ali Resul Usul, Anadolu Üniversitesi Senato Üyeleri ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, “İki yıldır gelenekselleştirdiğimiz makale performans, akademik başarı ve akademik üstün başarı ödüllerini birazdan takdim edeceğiz. Akademik başarı ödülü alan öğretim elemanı sayısı, geçen yıla göre yüzde 47, akademik üstün başarı ödülü alan öğretim elemanı sayısı ise yüzde 58 arttı. Demek ki doğru yoldayız. Bu yıl, bilimsel araştırma projesi başvuruları da katlanarak arttı. İnanıyorum ki bu projeler de gelecek yıllarda yayın sayımızı hızla artıracak” dedi.

2021 yılında yayımlanan ve insanlığın ortak refahı için bilimsel bilgi hazinesini zenginleştiren nitelikli akademik çalışmalar “Makale Performans, Akademik Başarı ve Akademik Üstün Başarı” kategorilerinde değerlendirildi. Bu çerçevede 62 öğretim üyesi makale performans, 28 öğretim üyesi akademik başarı, 19 öğretim üyesi üstün başarı ödülüne layık görüldü.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.