Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kütahya protokolü Romanlarla iftarda bir araya geldi

KÜTAHYA PROTOKOLÜ ROMANLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kütahya protokolü Romanlarla iftarda bir araya geldi
2

Kütahya protokolü, Dünya Romanlar Günü nedeniyle Romanlarla iftarda bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Ali Çelik, “Bugün birbirimizi anlamak, tanımak için bir fırsat. Konuşarak en önemlisi de birbirimizi dinleyerek sorunlara çözüm bulacağız. Bizi biz yapan farklılıklarımızla, bir arada, birlikte çok güzeliz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Osmangazi Mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm projesi hakkında da konuşan Vali Çelik, “Sizin hoşnut olmadığınız hiç bir şey yapılmayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, hep beraber kamunun yararı neyse onun takipçisi olacağız” dedi.

Roman vatandaşlardan da çalışmalara destek vermesini ve gayret göstermesini isteyen Vali Çelik, “Hep beraber çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Kütahya İl Özel İdaresi’nde düzenlenen iftar programına; Kütahya Valisi Ali Çelik’in yanı sıra AK Parti milletvekilleri İshak Gazel, ve Ceyda Çetin Erenler ile Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile protokol üyeleri katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.